Colloid-A-Tron®

LIDER MONDIAL IN PREVENIREA DEPUNERILOR DE CALCAR
fara utilizare de substante chimice
Inca din 1973 Fluid Dynamics, lider in solutii de tratare a apei fara substante chimice, a livrat  sisteme catalitice Colloid-A-Tron utilizate la prevenirea depunerilor de calcar cauzate de apa dura.
Aplicatiile includ: obtinerea apei calde, racirea compresoarelor, schimbatoare de caldura, protectia duzelor, umidificatoare de aer, sisteme de conditionare aer, masini de injectie mase plastic, precum si protejarea sistemelor generale.
Simplu de instalat pe linia de alimentare cu apa a echipamentului, Colloid-A-Tron are practic mii de aplicatii in sisteme comerciale si industriale.


Colloid-A-Tron lucreaza prin neutralizarea ionilor carbonatului de calciu printr-o combinatie brevetata de schimbare de presiune si PH ce are loc in interiorul unitatii Colloid-A-Tron.

Inainte de Colloid-A-Tron
Dupa Colloid-A-Tron
Colloid-A-Tron nu necesita electricitate sau substante chimice consumabile… operand pe principiul actiunii electrolitice, s-a dovedit eficient in mai mult de 250.000 de aplicatii incepand din 1973.
Utilizatori Colloid-A-Tron: Guinnes, Kellogg, Mars, Royal Air Force, Coca Cola, Ford Motor, Smith Kline Beecham si alte mii de clienti multumiti.